Gratis juridisch advies bij ontslag

Start: Binnen 4 uur
Prijs: € 0 (eerste advies)

Heb je te maken met (dreigend) ontslag? Bespreek je ontslagsituatie met een ervaren arbeidsjurist. Vaak sta je als werknemer sterker dan je denkt. Soms probeert een werkgever of ontslag lukt, ondanks het ontbreken van een ontslagreden of onderbouwd ontslagdossier. Onze juristen helpen je om je rechtspositie te bepalen, adviseren over hoe je bezwaar kunt maken (juridisch verweer) en welke mogelijkheden er zijn ten aanzien van het onderhandelen over betere ontslagvoorwaarden.

Naar dit ontslagpakket

Controleer mijn vaststellings­overeenkomst

Start: Binnen 4 uur
Traject: 20 minuten
Prijs: € 0 (globale check)

Heb je een vaststellings­overeenkomst, beëindigings­overeenkomst of settlement agreement ontvangen? Laat je nooit onder druk zetten om zo'n eerste ontslagvoorstel te tekenen! Stuur ons je vaststellings­overeenkomst op, zodat we die gratis kunnen controleren. Een ervaren arbeidsjurist doet een globale check om te zien of je werkgever voldoende rekening heeft gehouden met jouw rechten. In een telefonisch gesprek geeft onze jurist aan wat er ontbreekt en welke kansen er liggen om je ontslagvoorstel na onderhandeling te verbeteren.

Naar dit ontslagpakket

Onderhandel over mijn ontslag

Start: Binnen 1 werkdag
Traject: 1-14 werkdagen
Prijs: Vanaf € 250 (ex BTW)

Word je ontslagen? Laat je bijstaan door een ervaren arbeidsjurist. We beginnen met een persoonlijk advies. Vervolgens bepalen we samen de meest effectieve strategie. We sturen aan op ontslag met wederzijds goedvinden zodat we kunnen onderhandelen over je ontslagvoorwaarden. Wij verzorgen het contact met je werkgever, zonder jullie arbeidsrelatie te beschadigen. Het einddoel is een solide vaststellings­overeenkomst met passende ontslagvergoeding (beëindigingsvergoeding), zo min mogelijk beperkende voorwaarden en recht op een aansluitende WW-uitkering.

Naar dit ontslagpakket

Zelf ontslag nemen met vergoeding

Start: Binnen 1 werkdag
Traject: 5 werkdagen
Prijs: Vanaf € 165 (ex BTW)

Wil je zelf ontslag nemen maar durf je dat niet uit angst om je transitievergoeding of WW-rechten te verliezen? Er is een mogelijkheid om zelf ontslag te nemen met behoud van een passende ontslagvergoeding en recht op aansluitende WW-uitkering. Zelfs als je ziek of arbeidsongeschikt bent. Via bemiddeling door een ervaren arbeidsjurist blijkt ontslag met wederzijds goedvinden vaak binnen handbereik. Ook als er nog geen vaststellings­overeenkomst is of die bereidheid er helemaal niet lijkt te zijn. In 80% van de gevallen krijgen we dit binnen één week voor elkaar.

Naar dit ontslagpakket

Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.