Gratis advies bij ontslag

Dreigt er ontslag of is je ontslag aangezegd? Dan zit je waarschijnlijk met een aantal (juridische) vragen. Neem contact op voor telefonisch advies van een ervaren ontslagjurist. Dat geeft snel duidelijkheid en kost je helemaal niets.

Bel met een ontslagjurist

Bel direct met één van onze arbeidsrechtjuristen of laat je gratis terugbellen. Tijdens dit telefoongesprek kun je je (dreigende) ontslagsituatie bespreken. Het zal daarbij onder andere gaan over je ontslagreden, de door je werkgever ingezette ontslagprocedure, je recht op een WW-uitkering en je mogelijkheden omtrent een (hogere) ontslagvergoeding. Na het adviesgesprek heb je direct een indruk van je globale rechtspositie en de kansen ten aanzien van je verweer en de onderhandeling met je werkgever.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

020 - 468 9114

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. We kunnen in dat tijdsvenster ook chatten via WhatsApp. Buiten openingstijden kun je ons het beste een e-mail sturen.

Chat via WhatsApp
Bel mij terug

Wij bellen je gratis terug op een passend moment.

E-mail met een ontslagjurist

Stuur je liever een e-mail? Via onderstaand formulier kun je ons vertellen over je (dreigende) ontslagsituatie. Eén van onze arbeidsrechtjuristen zal je e-mail doornemen en je vervolgens op een passend moment bellen om je situatie te bespreken. Het zal daarbij onder andere gaan over je ontslagreden, de door je werkgever ingezette ontslagprocedure, je recht op een WW-uitkering en je mogelijkheden omtrent een (hogere) ontslagvergoeding. Na het adviesgesprek heb je direct een indruk van je globale rechtspositie en de kansen ten aanzien van je verweer en de onderhandeling met je werkgever.

Ik wil gratis advies over mijn ontslag

Kun je je contactgegevens doorsturen en in een paar regels beschrijven waarom je ontslagen wordt? Wij zullen proberen om op één van jouw voorkeursmomenten te bellen.