Gratis advies bij ontslag
Dreigt er ontslag of word je ontslagen? Dan komen er waarschijnlijk veel vragen in je op. Neem contact op voor een gratis telefonisch advies van een ervaren ontslagjurist. Je kunt ons bellen, een terugbelverzoek achterlaten of een e-mail sturen.

Bel met een ontslagjurist

Bel direct met één van onze arbeidsrechtjuristen of laat je gratis terugbellen. Tijdens dit telefoongesprek kun je je (dreigende) ontslagsituatie bespreken. Het zal daarbij onder andere gaan over je ontslagreden, de door je werkgever ingezette ontslagprocedure, je recht op een WW-uitkering en je mogelijkheden omtrent een (hogere) ontslagvergoeding. Na het adviesgesprek heb je direct een indruk van je globale rechtspositie en de kansen ten aanzien van je verweer en de onderhandeling met je werkgever.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. Je kunt ons daarbuiten ook per e-mail bereiken.

Laat je terugbellen

Eén van onze juristen belt je gratis terug op een passend moment.

E-mail met een ontslagjurist

Stuur je liever een e-mail? Via onderstaand formulier kun je ons vertellen over je (dreigende) ontslagsituatie. Eén van onze arbeidsrechtjuristen zal je e-mail doornemen en je vervolgens op een passend moment bellen om je situatie te bespreken. Het zal daarbij onder andere gaan over je ontslagreden, de door je werkgever ingezette ontslagprocedure, je recht op een WW-uitkering en je mogelijkheden omtrent een (hogere) ontslagvergoeding. Na het adviesgesprek heb je direct een indruk van je globale rechtspositie en de kansen ten aanzien van je verweer en de onderhandeling met je werkgever.

Ik wil gratis advies over mijn ontslag

Kun je je contactgegevens doorsturen en in een paar regels beschrijven waarom je ontslagen wordt? Wij zullen proberen om op één van jouw voorkeursmomenten te bellen.