Jurist nodig in Zuid-Holland?

Ook in de regio Zuid-Holland verlenen wij onze diensten. Gewoon, rechtdoorzee, transparant en begrijpelijk.

Je hebt een jurist nodig, bijvoorbeeld omdat je werkgever heeft gezegd dat hij je zal ontslaan. Dan is een jurist inschakelen echt erg belangrijk. Je moet namelijk goed weten wát je wannéér zegt. Daar hangt veel vanaf en het kan je veel geld schelen, maar bovendien geeft het je rust: de jurist ‘vecht’ voor jou je zaak uit en je kunt je werk voortzetten en het contact met je collega’s onderhouden. Bij het Juridisch Platform, een gerenommeerd kantoor van arbeidsjuristen, vind je gerichte, arbeidsrechtelijke rechtshulp. Bij ontslag staan wij al jaren werknemers bij met aandacht voor de persoon, van Rotterdam tot Leiden en van Den Haag tot Dordrecht.

Hoe werken we?

Op basis van uw specifieke vraag stellen we in overleg met jou een plan van aanpak op. Vervolgens benaderen we – uiteraard alleen als je dat wilt – eerst je werkgever. Het doel is dan om de gunstigste ontslagregeling voor je in de wacht te slepen. Als dat niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we in overleg met jou met je zaak naar de kantonrechter. Vraag het ons!

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

020 - 468 9114

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. Je kunt ook chatten met mr. Jos de Ridder via WhatsApp. Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Chat via WhatsApp
Bel mij terug

Wij bellen je gratis terug op een passend moment.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.