Arbeidsrecht advies

Bij ontslag is het vooral een kwestie van wát je wannéér zegt. We raden je dan ook aan om tijdig arbeidsrecht advies in te winnen. Er staat immers veel op het spel: je inkomen of je recht op WW en op een redelijke transitievergoeding.

Betaalbare arbeidsrecht jurist

Het ontslagrecht is zeer compex en vereist de specialistische kennis van een arbeidsrecht jurist. De juristen van Juridisch Platform zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht advies en de ontslagbegeleiding van werknemers en ambtenaren.

Arbeidsrecht advies van het Juridisch Platform is goed betaalbaar. Onze tarieven liggen veel lager dan die van andere juridische dienstverleners en advocaten. Dat komt enerzijds vanwege onze een snelle en gerichte aanpak, anderzijds omdat de communicatie met cliënten en partijen grotendeels telefonisch of per e-mail verloopt.

Arbeidsrechtadvies bij ontslag

Ga voor arbeidsrechtadvies en ontslagbegeleiding naar het Juridisch Platform. Laat je situatie direct online beoordelen door een arbeidsrechtjurist.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een jurist spreken over (dreigend) ontslag? Bel ons dan voor een gratis adviesgesprek.

Bel 020-4689114 (gratis)

Dag Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag en zondag Gesloten

Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een moment dat het jou schikt.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.