Juridische bijstand

Werkgevers hebben liever niet dat hun werknemers juridisch advies inwinnen bij ontslag. Zij willen ontslagen graag zo snel mogelijk afwikkelen, en dat op een informele manier, zodat er zo weinig mogelijk op papier staat.

Een werknemer die juridische bijstand heeft gekregen, weet wat hij bij ontslag moet doen en waar hij om moet vragen. Dat kost werkgevers alleen maar tijd en vaak ook geld. Kortom, je verstevigt je onderhandelingspositie aanzienlijk als je wél juridisch advies inwint wanneer je ontslag aangezegd wordt!

Betaalbaar juridisch advies bij ontslag

Het Juridisch Platform is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wij verlenen in het bijzonder juridische bijstand bij ontslag. Waar kun je nu beter terecht voor juridisch advies bij ontslag? Omdat wij voornamelijk via e-mail en telefoon communiceren met onze cliënten en andere partijen, zijn wij ook nog eens een stuk goedkoper dan andere juridische dienstverleners en advocaten. Het eerste advies dat we je geven, is zelfs gratis én geheel vrijblijvend.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

020 - 468 9114

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. Je kunt ook chatten met mr. Jos de Ridder via WhatsApp. Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Chat via WhatsApp
Bel mij terug

Wij bellen je gratis terug op een passend moment.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.