Juridische bijstand

Werkgevers hebben liever niet dat hun werknemers juridisch advies inwinnen bij ontslag. Zij willen ontslagen graag zo snel mogelijk afwikkelen, en dat op een informele manier, zodat er zo weinig mogelijk op papier staat.

Een werknemer die juridische bijstand heeft gekregen, weet wat hij bij ontslag moet doen en waar hij om moet vragen. Dat kost werkgevers alleen maar tijd en vaak ook geld. Kortom, je verstevigt je onderhandelingspositie aanzienlijk als je wél juridisch advies inwint wanneer je ontslag aangezegd wordt!

Betaalbaar juridisch advies bij ontslag

Het Juridisch Platform is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wij verlenen in het bijzonder juridische bijstand bij ontslag. Waar kun je nu beter terecht voor juridisch advies bij ontslag? Omdat wij voornamelijk via e-mail en telefoon communiceren met onze cliënten en andere partijen, zijn wij ook nog eens een stuk goedkoper dan andere juridische dienstverleners en advocaten. Het eerste advies dat we je geven, is zelfs gratis én geheel vrijblijvend.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een jurist spreken over (dreigend) ontslag? Bel ons dan voor een gratis adviesgesprek.

Bel 020-4689114 (gratis)

Dag Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag en zondag Gesloten

Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een moment dat het jou schikt.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.