Neem contact op over je ontslag

Heb je een juridische vraag of wil je advies over je (dreigende) ontslag? Bel ons op of laat je gratis terugbellen. Onze ontslagjuristen staan iedere werkdag voor je klaar en zijn ook 's avonds te bereiken.

Weekdag Openingstijden Bereikbaarheid
Maandag t/m donderdag 08:00 - 18:00 uur Telefoon en e-mail
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur Telefoon en e-mail
Zaterdag en zondag Wisselend E-mail

Bel 020-4689114 (gratis)

Neem contact op

Kun je momenteel niet bellen? Vul dan dit contactformulier in. We beantwoorden je bericht de eerstvolgende werkdag.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Onze bedrijfsgegevens

Indien je papieren documenten bij ons wilt aanleveren, kun je daarvoor ons postadres gebruiken. Bezoek op onze vestigingen ontvangen wij enkel op uitnodiging.

Postadres

Juridisch Platform
Postbus 93002
1090 BA Amsterdam
Nederland

KVK: 83229000
BTW
: NL862780779B01
IBAN
: NL97 ABNA 0611 6873 13

Hoofdkantoor

Juridisch Platform
Singel 250
1016 AB Amsterdam
Nederland

Let op: bezoek op deze vestiging ontvangen wij enkel op uitnodiging.

Dependance

Juridisch Platform
Sikkelveld 29
3993 RH Houten
Nederland

Let op: bezoek op deze vestiging ontvangen wij enkel op uitnodiging.

Ben je ook actief op social media? We vinden het leuk als je ons volgt op de volgende kanalen.

Overige zaken

Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze overeenkomsten. In de voorwaarden staan bepalingen over garantie, aansprakelijkheid, bedenktermijnen, betaalwijzen en het indienen van een klacht. Hierdoor is het duidelijk welke rechten en plichten wij en onze klanten hebben.

Privacyverklaring

Als midden- of kleinbedrijf leveren wij diensten aan onze klanten. Daarvoor verwerken we persoonsgegevens. We zijn wettelijk verplicht om onze klanten te vertellen wat wij met deze gegevens doen. Dat doen we in de privacyverklaring op onze website.

Disclaimer

In onze disclaimer beperken wij onze aansprakelijkheid ten aanzien van bepaalde risicohoudende aangelegenheden met betrekking tot onze website.

Klachtenregeling

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze arbeidsrechtjuristen doen er alles aan om je zo snel en kundig mogelijk te helpen. Gaat er toch iets mis? Dan kun je in deze klachtenregeling lezen hoe je dat kunt melden en hoe we dat vervolgens oplossen.

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.