Neem contact op over je ontslag
Heb je een arbeidsrechtelijke vraag of wil je advies over je (dreigende) ontslag? Telefonisch kunnen we het snelst schakelen. Onze arbeidsrechtjuristen staan je iedere werkdag graag te woord tussen 08:00 en 18:00 uur.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

020 - 468 9114

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. Je kunt ons ook een berichtje via WhatsApp sturen. Buiten openingstijden kun je ons per e-mail bereiken.

Stuur een appje
Laat je terugbellen

Eén van onze juristen belt je gratis terug op een passend moment.

Contact per e-mail

Als we telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je ons uiteraard een e-mail sturen. Het lukt ons vrijwel altijd om je bericht de volgende werkdag te beantwoorden.

Neem contact op

Onze bedrijfsgegevens

Indien je papieren documenten bij ons wilt aanleveren, kun je daarvoor ons postadres gebruiken. Let op: bezoek op onze vestigingen ontvangen wij enkel op uitnodiging.

Postadres

Juridisch Platform
Postbus 93002
1090 BA Amsterdam
Nederland

Hoofdkantoor

Juridisch Platform
Singel 250
1016 AB Amsterdam
Nederland

Dependance

Juridisch Platform
Vondellaan 44
3521 GH Utrecht
Nederland

Ben je ook actief op social media? We vinden het leuk als je ons volgt op de volgende kanalen.

Overige zaken

Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze overeenkomsten. In de voorwaarden staan bepalingen over garantie, aansprakelijkheid, bedenktermijnen, betaalwijzen en het indienen van een klacht. Hierdoor is het duidelijk welke rechten en plichten wij en onze klanten hebben.

Privacyverklaring

Als midden- of kleinbedrijf leveren wij diensten aan onze klanten. Daarvoor verwerken we persoonsgegevens. We zijn wettelijk verplicht om onze klanten te vertellen wat wij met deze gegevens doen. Dat doen we in de privacyverklaring op onze website.

Disclaimer

In onze disclaimer beperken wij onze aansprakelijkheid ten aanzien van bepaalde risicohoudende aangelegenheden met betrekking tot onze website.

Klachtenregeling

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze arbeidsrechtjuristen doen er alles aan om je zo snel en kundig mogelijk te helpen. Gaat er toch iets mis? Dan kun je in deze klachtenregeling lezen hoe je dat kunt melden en hoe we dat vervolgens oplossen.