Kosten voor hulp bij ontslag

Iedere ontslagzaak is anders. Dat geldt ook voor de hoeveelheid ondersteuning die iemand nodig heeft. We hebben onze diensten in ontslagpakketten gegoten en bieden die deels aan tegen een vast bedrag.

In sommige gevallen maken we, gezien de inhoud en complexiteit van de ontslagkwestie, andere afspraken. Zo kun je zelf kiezen waar je behoefte aan hebt en weet je in ieder geval vooraf wat juridische hulp je kost.

Goedkope juridische dienstverlening

Onze prijzen zijn voor jou beduidend lager dan bij advocaten of andere juridische dienstverleners. Sinds 2004 stonden we ruim 12.000 werknemers bij. Deze jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we ontslagzaken zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen inrichten, dat we vooral telefonisch en online kunnen werken, en hoe we in beperkte tijd een maximaal resultaat voor jou kunnen behalen.

Voordelige ontslagpakketten

Op dit moment bieden wij onderstaande ontslagpakketten aan. Ons eerste ontslagpakket is gratis. De prijs voor de andere ontslagpakketten vind je op de pagina zelf of kunnen we bepalen na iets meer te weten of je ontslagsituatie. De inhoud van onze ontslagpakketten ligt vooraf vast. Dat betekent dat je precies weet wat je kunt verwachten. Ook bespreken we vooraf wat onze diensten kosten. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan.

Bijdrage juridische kosten door werkgever

Wist je dat het vrij gangbaar is dat je werkgever je tegemoet komt in de kosten voor juridische bijstand? Goed werkgeverschap betekent ook dat er voor een werknemer gezorgd wordt als er de wens ligt om tot ontslag over te gaan. We zien vaak een tegemoetkoming in kosten van € 750. Onze juristen weten of er ruimte is om te onderhandelen over dit bedrag. Wij proberen de kosten voor onze dienstverlening altijd zoveel mogelijk door je werkgever te laten betalen.