Kosten voor hulp bij ontslag
Iedere ontslagzaak is anders. Dat geldt ook voor de hoeveelheid ondersteuning die iemand nodig heeft. We hebben onze diensten zoveel mogelijk in ontslagpakketten gegoten en bieden die aan voor een vast bedrag. In sommige gevallen maken we, gezien de inhoud en complexiteit van de ontslagkwestie, andere afspraken. Zo kun je zelf kiezen waar je behoefte aan hebt en weet je vooraf wat juridische hulp je kost.

Waarom zijn onze tarieven zo voordelig?

Onze prijzen liggen beduidend voordeliger dan bij advocaten of andere aanbieders. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we ontslagzaken zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten, vooral online en telefonisch kunnen werken, en in beperkte tijd een maximaal resultaat kunnen bereiken. Sinds 2004 stonden we ruim 12.000 werknemers bij (cijfer uit 2018). Dat zie je terug in onze prijsstelling.

Voordelige ontslagpakketten

De inhoud en prijzen van onze ontslagpakketten liggen vast. Dat betekent dat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten en duidelijkheid hebt over de kosten. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan. Op dit moment bieden wij onderstaande ontslagpakketten aan voor prijzen van € 99,- tot € 449,- inclusief BTW.

Voordeliger dan de concurrentie

Onze prijzen zijn voor jou beduidend voordeliger dan bij advocaten of andere juridische dienstverleners. We kunnen bij overname van de communicatie (Ontslagovername) de prijs voor jou laag houden doordat wij de juridische kosten op de werkgever verhalen. Het verhalen van de kosten op werkgever lukt in 95% van de gevallen. Mocht het onverhoopt toch niet lukken zal jij niet geheel voor die kosten opdraaien en moet onze bijstand jou uiteraard meer opgeleverd hebben dan dat het kost. Daar maken we van tevoren afspraken over. Tot slot heeft jarenlange ervaring ons geleerd hoe we ontslagzaken zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten, dat we vooral telefonisch en online kunnen werken, en hoe we in beperkte tijd een maximaal resultaat kunnen bereiken. Sinds 2004 stonden we ruim 12.000 werknemers bij.