Onderhandel over mijn ontslag

Word je ontslagen? Laat een jurist je volledige ontslagprocedure afhandelen. Wij checken je vaststellingsovereenkomst, stellen je WW-uitkering veilig, berekenen je transitievergoeding, bepalen de strategie en voeren de onderhandeling met je werkgever.

Wat is Onderhandel over mijn ontslag?

Als je van je werkgever een vaststellingsovereenkomst hebt ontvangen, is het raadzaam die juridisch te laten checken. Vaak zijn ze eenzijdig opgesteld en blijkt er na onderhandeling een veel beter ontslagvoorstel mogelijk!

Met dit ontslagpakket toetsen wij de inhoud van je vaststellingsovereenkomst, checken we je WW-rechten, berekenen we de wettelijke transitievergoeding en adviseren je over je kansen en onderhandelingspunten. We onderzoeken of vrijstelling van werkzaamheden met behoud van salaris mogelijk is, checken de uitbetaling van je vakantiedagen en proberen je concurrentie- of relatiebeding te laten vervallen. Daarnaast proberen we je transitievergoeding zo hoog mogelijk te krijgen en een opleidingsbudget te regelen.

Voor wie is dit ontslagpakket?

Onderhandel over mijn ontslag is bedoeld voor werknemers die te maken krijgen met ontslag, maar daar het liefst zo weinig mogelijk tijd en energie in willen steken. Beëindiging met wederzijds goedvinden is voor een werknemer vaak de aantrekkelijkste manier om te komen tot betere voorwaarden. Om dat te kunnen doen is een vaststellingsovereenkomst (VSO) nodig. Vaak wordt die verstrekt door je werkgever.

Als jij een vaststellingsovereenkomst hebt ontvangen, maar de juridische procedure, het onderhandelen over betere ontslagvoorwaarden en je verweer liever aan een ervaren jurist overlaat, past dit ontslagpakket goed bij je.

Wanneer kies ik Onderhandel over mijn ontslag?

We weten goed welke ontslagsituaties veel voor komen. Daarom hebben we scherp gekeken naar de mate van juridische hulp die mensen in die situaties wensen. Dat heeft geleid tot een aantal ontslagpakketten waarvan Onderhandel over mijn ontslag de uitgebreidste is.

Past dit ontslagpakket bij mij?

Dit pakket past bij je als de volgende punten grotendeels van toepassing zijn:

 • Je bent werknemer;
 • Je bent of wordt ontslagen;
 • Je wilt met de jurist je strategie bepalen;
 • Je wilt dat de onderhandeling met je werkgever via de jurist verloopt (WW-rechten en transitievergoeding);
 • Je wilt dat al het contact met je werkgever via de jurist verloopt;
 • Je wilt vooraf inzicht in kosten.

Toch een ander pakket?

Als je enkel je overeenkomst wilt laten toetsen, dan kun je met de gratis controle van je vaststellingsovereenkomst uit de voeten.

Hoe werkt Onderhandel over mijn ontslag precies?

Natuurlijk wil je precies weten wat je zelf moet regelen, wij je van onze jurist kunt verwachten, hoe lang dat duurt en wat dat kost. Hieronder lees je er alles over.

Maak je interesse in Onderhandel over mijn ontslag kenbaar middels onderstaand formulier. Wij nemen contact op om je ontslagsituatie kort te bespreken, uit te leggen wat je van ons kunt verwachten en wat dit pakket in jouw situatie kost. Als je besluit om dit pakket af te nemen, kun je eventueel ontbrekende stukken aanleveren.

Nadat je de benodigde stukken hebt aangeleverd, analyseert onze arbeidsrechtjurist de juistheid en de gebreken van je vaststellingsovereenkomst. Vervolgens geeft de jurist aan welke verbeteringen er mogelijk zijn t.a.v. WW-rechten, vrijstelling van werkzaamheden, verhogen van je beëindigingsvergoeding, het afzwakken van je concurrentie- of relatiebeding, het uitbetalen van je vakantiedagen en het verkrijgen van een opleidingsbudget. Ook je eigen wensen kunnen worden meegenomen. De jurist stelt een bijpassende onderhandelingsstrategie voor. Als jullie het daarover eens zijn, zal alle communicatie inclusief de onderhandeling met je werkgever via de jurist verlopen. Zodra er ontwikkelingen zijn, koppelt de jurist dat aan je terug. Het einddoel is een zorgeloze afwikkeling van je ontslag, met zo gunstig mogelijke exit-voorwaarden en behoud van je WW-uitkering.

1. Aanvragen

Maak je interesse kenbaar via het formulier, zodat we je een prijs kunnen afgeven.

2. Aanleveren

Je levert de benodigde stukken aan en we bepalen samen de te volgen strategie

3. Uitvoering

Onze jurist begeleidt je en voert de onderhandeling met je werkgever.

4. Controle

We checken het eindresultaat en zorgen dat je vertrekt met betere voorwaarden.

Wat doet je jurist en wat doe je zelf?

✅ Dit doet je jurist

 • Vaststellingsovereenkomst toetsen op juistheid en gebreken;
 • Formele eisen WW controleren;
 • Transitievergoeding berekenen;
 • Telefonisch bespreken gebreken en kansen;
 • Bepalen onderhandelingsstrategie;
 • Bezwaar maken bij je werkgever;
 • Onderhandelen met je werkgever;
 • Terugkoppeling onderhandeling;
 • Controle definitieve vaststellingsovereenkomst;
 • Uitleg WW-aanvraag.

❌ Dit doe je zelf

 • Aanleveren van benodigde stukken;
 • Wensen en eisen duidelijk maken
 • Overleg voeren met jurist;
 • WW aanvragen.

Wat kost Onderhandel over mijn ontslag?

We bieden Onderhandel over mijn ontslag aan voor een prijs vanaf € 250 (ex. BTW), maar onze kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Pas als we je ontslagsituatie kennen, kunnen we een definitieve prijs afgeven voor onze dienstverlening.

Bij vragen over Onderhandel over mijn ontslag kun je ons het beste even bellen op 020 - 4689 114. Je kunt je interesse ook kenbaar via onderstaand formulier. Aan de hand van de beschrijving van je ontslagsituatie belt één van onze arbeidsrechtjuristen je voor een kort telefonisch overleg. We spreken dan je situatie door, zodat we een vaste prijs kunnen afgeven voor dit ontslagpakket. Zo weet je van tevoren precies wat je voor onze dienstverlening betaalt. Die kosten kun je in sommige gevallen zelfs door je werkgever laten vergoeden. Daar praten we je graag over bij.

Ik heb interesse in Onderhandel over mijn ontslag

Kun je je contactgegevens doorsturen en in een paar regels beschrijven waarom je ontslagen wordt?

Met je vaststellingsovereenkomst, arbeidscontract en loonstrookje kunnen we direct een prijs afgeven. Lukt het uploaden niet? Je kunt ze na je bestelling ook mailen naar prospect@juridischplatform.nl.

PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF of TXT (max. 5 MB)
PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF of TXT (max. 5 MB)
PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF of TXT (max. 5 MB)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.