Stuur ons je vaststellingsovereenkomst
Word je ontslagen? Stuur ons je vaststellings- of beëindigingsovereenkomst op, zodat wij de inhoud met je kunnen bespreken. We zullen in ieder geval je WW-uitkering, transitievergoeding en kansen in de onderhandeling met je werkgever aan bod laten komen.

Waarom zou je je VSO laten beoordelen?

Werknemers die ontslagen worden, krijgen vaak een vaststellingsovereenkomst aangeboden. Je werkgever probeert je arbeidsovereenkomst dan met wederzijds goedvinden te beëindigen. Zo'n ontslagvoorstel is vaak eenzijdig opgesteld en biedt vrijwel altijd ruimte tot onderhandelen. Soms wordt er voorbij gegaan aan je recht op een WW-uitkering en vaak zit er meer in dat enkel de wettelijke transitievergoeding. Het is zonde om betere ontslagvoorwaarden te laten liggen!

Wat kost het bespreken van je VSO?

Helemaal niets! Als je je vaststellingsovereenkomst (VSO) / beëindigingsovereenkomst naar ons opstuurt via onderstaand formulier, dan bellen we je om de inhoud te bespreken. Het telefoongesprek met een ervaren jurist én het advies dat daaruit voortvloeit is gratis en je zit nergens aan vast.

Vaststellingsovereenkomst opsturen
PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF of TXT (max. 5 MB)