Stuur ons je vaststellings­overeenkomst

Word je ontslagen? Stuur ons de vaststellings­overeenkomst of beëindigingsovereenkomst op die je van je werkgever hebt ontvangen, zodat wij hem kunnen checken op de belangrijkste punten.

Een senior jurist kijkt in ieder geval naar je opzegtermijn, je recht op een aansluitende WW-uitkering, de berekende transitievergoeding en je kansen in de onderhandeling met je werkgever. Wellicht kun je tot een hogere ontslagvergoeding komen?

Laat je vaststellings-overeenkomst controleren

Werknemers die ontslagen worden, krijgen vaak een vaststellings­overeenkomst aangeboden. Je werkgever probeert je arbeidsovereenkomst dan met wederzijds goedvinden te beëindigen. Zo'n ontslagvoorstel is vaak eenzijdig opgesteld en biedt vrijwel altijd ruimte tot onderhandelen. Soms wordt er voorbij gegaan aan je recht op een WW-uitkering en vaak zit er meer in dat enkel de wettelijke transitievergoeding. Het is zonde om betere ontslagvoorwaarden te laten liggen!

Wat kost een check van je VSO?

Helemaal niets! Als je je vaststellings­overeenkomst (VSO) / beëindigingsovereenkomst naar ons opstuurt via onderstaand formulier, dan bellen we je om de inhoud te bespreken. Het telefoongesprek met een ervaren jurist én het advies dat daaruit voortvloeit is gratis en je zit nergens aan vast.

Vaststellings­overeenkomst opsturen
PDF, DOC, ODF, TXT, JPG, PNG of GIF (max. 3 MB).
Recaptcha logo
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.