Jurist nodig in Noord-Holland?

Ook in de regio Noord-Holland verlenen wij onze diensten. Gewoon, rechtdoorzee, transparant en begrijpelijk.

Je hebt een jurist nodig, bijvoorbeeld omdat je werkgever heeft gezegd dat hij je zal ontslaan. Dan is een jurist geen overbodige luxe. Je moet namelijk goed weten wat je wannéér zegt. Daar hangt veel vanaf en het kan je veel geld schelen. Het is dan ook belangrijk om bij ontslag zo snel mogelijk rechtshulp in te winnen.

Bij het Juridisch Platform, een gerenommeerd Amsterdams kantoor van arbeidsjuristen wars van poeha, vindt je die rechtshulp. Bij ontslag staan wij al jaren werknemers bij, van Amsterdam tot Alkmaar en van Medemblik tot Den Helder.

Hoe werken we? Op basis van je specifieke vraag stellen we in overleg met jou een plan van aanpak op. Vervolgens benaderen we – uiteraard alleen als je dat wilt – eerst je werkgever. Het doel is dan om de gunstigste ontslagregeling voor je in de wacht te slepen. Als dat niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we in overleg met jou met je zaak naar de kantonrechter. Een intake is meestal telefonisch en via e-mail.

Bel nu met een jurist

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is altijd gratis.

020-4689114 (gratis)

Maandag-donderdag 08:00 - 21:00 u
Vrijdag 08:00 - 20:00 u
Zaterdag-zondag Op afspraak

Buiten openingstijden kun je ons altijd mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een dag en tijd waarop het jou schikt.

Recaptcha logo
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.