mr. Erwin Crooy (directeur)

In meer dan 15 jaar heb ik als juridisch adviseur van werknemers allround ervaring opgedaan in het arbeids- en ontslagrecht, met klanten in alle lagen van de bevolking.

Erwin Crooy
Erwin

Directeur

Opleiding en achtergrond

Ik studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Universiteit Leiden. Na mijn studie maakte ik kennis met de rechtspraktijk bij de AWVN (Algemene Werkgeversvereniging Nederland). Als Juridisch adviseur begeleidde ik daar werkgevers bij arbeidsrechtelijke problemen, maar ik vond het eigenlijk leuker om de werknemers bij te staan.

Juridisch adviesbureau

In 2003 begon ik een juridisch advieskantoor voor werknemers. Al snel kwam ik er achter dat werknemers op praktische problemen stuiten als ze in aanraking komen met ontslag. Het werd mij ook duidelijk dat traditionele aanbieders van juridische diensten niet tegemoet komen aan de wensen van rechtzoekenden, te weten snelheid, onafhankelijkheid en een persoonlijke benadering. Ik specialiseerde mij vervolgens in het ontslag waarbij mijn hoofdwerkzaamheden bestaan uit advisering en bemiddeling en, als het echt niet anders kan het voeren van gerechtelijke procedures op arbeidsrechtelijk gebied.

In 2004 richtte ik samen met mijn jeugdvriend, Jos de Ridder, het Juridisch Platform op. Samen werken wij nu aan een organisatie die de belangen van cliënten vooropstelt en ervoor zorgt dat iedere werknemer toegang heeft tot professionele, maar betaalbare, rechtshulp bij ontslag.

Persoonlijke motivatie

Inmiddels heb ik meer dan 1.000 onderhandelingen gevoerd en cliënten bijgestaan in tientallen rechtszaken. Ik probeer door te dringen tot de kern van de zaak om zo de wensen en behoeften van mijn klanten te behartigen. De praktijk blijft altijd weer variëren en verbazen. Dat geeft mij plezier in het werk dat ik doe.

Neem contact op met Erwin

Heb je een arbeidsgerelateerde vraag of wil je direct contact met mij over je (dreigende) ontslag? Als je onderstaand formuliertje invult, bel en mail ik je zo snel mogelijk terug

Neem contact op

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.