mr. Erwin Crooy

Bijna 18 jaar heb ik als juridisch adviseur van werknemers allround een brede ervaring opgedaan in het arbeids- en voornamelijk ontslagrecht, met klanten in alle lagen van de bevolking

Erwin Crooy
Erwin

Directeur

Opleiding en achtergrond

Ik studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Universiteit Leiden. Aan het einde van mijn studie maakte ik kennis met de rechtspraktijk bij de AWVN (Algemene Werkgeversvereniging Nederland). Als Juridisch adviseur begeleidde ik daar werkgevers bij arbeidsrechtelijke problemen, maar ik vond het eigenlijk interessanter om de werknemers bij te staan.

Juridisch adviesbureau

In 2003 begon ik een juridisch advieskantoor voor werknemers. Al snel kwam ik er achter dat werknemers op praktische problemen stuiten als ze in aanraking komen met ontslag. Het werd mij daarbij duidelijk dat de traditionele aanbieders van juridische diensten niet tegemoet komen aan de wensen van rechtzoekenden, te weten snelheid, onafhankelijkheid en een persoonlijke benadering. Ik specialiseerde mij vervolgens in het ontslag waarbij mijn hoofdwerkzaamheden thans bestaan uit advisering en bemiddeling.

In 2004 richtte ik samen met mijn jeugdvriend, Jos de Ridder, het Juridisch Platform op. Samen werken wij nu aan een organisatie die de belangen van werknemers vooropstelt en ervoor zorgt dat iedere werknemer toegang heeft tot professionele, maar betaalbare, betrokken rechtshulp bij ontslag.

Persoonlijke motivatie

Inmiddels heb ik meer dan 1.500 onderhandelingen gevoerd en cliënten bijgestaan in tientallen rechtszaken. Ik probeer daarbij altijd door te dringen tot de kern van de zaak en zo de wensen en behoeften te inventariseren om vervolgens de belangen van mijn klanten zo goed als mogelijk te behartigen. De praktijk blijft daarbij altijd weer variëren en verbazen. Iedere kwestie en persoon krijgt een op maat afgestemde begeleiding met in de meeste gevallen als resultaat een erg tevreden klant. Dat geeft mij veel plezier voldoening in het werk dat ik doe.

Neem contact op met Erwin

Heb je een arbeidsgerelateerde vraag of wil je direct contact met mij over je (dreigende) ontslag? Als je onderstaand formuliertje invult, bel en mail ik je zo snel mogelijk terug

Neem contact op

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.