Maak kennis met ons team
Sinds de oprichting in 2004 wordt het Juridisch Platform geleid door mr. Erwin Crooy en mr. Jos de Ridder. Beide studeerden Rechten aan de Universiteit Leiden en zijn sindsdien actief als arbeidsrechtjurist met als specialisatie ontslagrecht.

Over de oprichters

Erwin en Jos zijn houden zich al jaren bezig met ontslagbegeleiding en kennen inmiddels alle kneepjes van het vak. Ze lossen je problemen rondom ontslag op, zodat je je dienstverband op een goede manier kunt afsluiten. Ze staan daarbij voor een snelle, doelgerichte aanpak met een persoonlijke benadering.

Erwin Crooy
Erwin

Directeur

In meer dan 15 jaar heb ik als juridisch adviseur allround ervaring opgedaan in het arbeids- en ontslagrecht. Ondertussen heb ik werknemers in alle lagen van de bevolking begeleid in ruim 1.000 ontslagzaken. Ik probeer door te dringen tot de kern van de zaak om zo de wensen en behoeften van mijn klanten te behartigen. De praktijk blijft altijd weer variëren en verbazen. Dat geeft mij plezier in het werk dat ik doe.

Meer over Erwin Crooy
Jos de Ridder
Jos

Directeur

Naast meer dan 15 jaar werkzaam te zijn als ontslagjurist, heb ik in het verleden ervaring opgedaan in zowel de zakelijke wereld als die van het maatschappelijk werk. Ik hecht er grote waarde aan om juridische situaties vanuit diverse kanten te belichten, om vlot tot een doortastende aanpak te komen. Het is mijn streven om cliënten op een persoonlijke wijze te begeleiden met een praktisch ontslagadvies op maat. Ik hoop op deze manier nog veel werknemers bij te mogen staan.

Meer over Jos de Ridder