Maak kennis met ons team

Sinds de oprichting in 2004 wordt het Juridisch Platform geleid door mr. Erwin Crooy en mr. Jos de Ridder. Beide studeerden Rechten aan de Universiteit Leiden en zijn sindsdien actief als arbeidsrechtjurist met als specialisatie ontslagrecht.

Over de oprichters

Erwin en Jos zijn houden zich al jaren bezig met ontslagbegeleiding en kennen inmiddels alle kneepjes van het vak. Ze lossen je problemen rondom ontslag op, zodat je je dienstverband op een goede manier kunt afsluiten. Ze staan daarbij voor een snelle, doelgerichte aanpak met een persoonlijke benadering.

Erwin Crooy
Erwin

Directeur

Sinds 2004 heb ik als juridisch adviseur allround ervaring opgedaan in het arbeids- en ontslagrecht. Ondertussen heb ik werknemers in alle lagen van de bevolking begeleid in ruim 1.600 ontslagzaken. Ik probeer door te dringen tot de kern van de zaak om zo de wensen en behoeften van mijn klanten te behartigen. De praktijk blijft altijd weer variëren en verbazen. Dat geeft mij plezier in het werk dat ik doe.

Meer over Erwin Crooy
Jos de Ridder
Jos

Directeur

Naast sinds 2004 werkzaam te zijn als ontslagjurist, heb ik in het verleden ervaring opgedaan in zowel de zakelijke wereld als die van het maatschappelijk werk. Ik hecht er grote waarde aan om juridische situaties vanuit diverse kanten te belichten, om vlot tot een doortastende aanpak te komen. Het is mijn streven om cliënten op een persoonlijke wijze te begeleiden met een praktisch ontslagadvies op maat.

Meer over Jos de Ridder

Vacature freelance arbeidsjurist

Inhuur van zelfstandig jurist arbeidsrecht

Ben jij goed in het onderhandelen met werkgevers, advocaten en HR-professionals? Wij zoeken een freelance arbeidsjurist met ervaring in het ontslagrecht.

Bekijk deze vacature

Samenwerkingspartner

Voor zaken op het gebied van Ambtenarenrecht werken wij samen met mr. Lennert Breuker. Ook zetten wij arbeidsrechtelijke zaken naar Lennert door als wij daar zelf geen ruimte voor hebben in de agenda's. Zo krijgt iedere zaak de aandacht en focus die ze verdient.

Lennert Breuker is advocaat arbeidsrecht en eigenaar van LRB Advocatuur. Wij werken sinds 2011 met hem samen en kennen hem als zeer toegewijd, betrouwbaar en kundig. Hoewel hij in overleg met een cliënt meestal zal aansturen op een gunstige (ontslag)regeling, heeft hij tevens aanzienlijke proceservaring bij de kantonrechter en het Hof. Indien we verwachten dat we je onvoldoende van dienst kunnen zijn, zullen we bespreken of je een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek met Lennert wilt voeren. Als dat zo is, verwijzen we je graag door.

Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.