mr. Imke van Gardingen

Imke was werkzaam als arbeidsrechtjurist.

Imke van Gardingen
Imke

Jurist

Opleiding en achtergrond

Imke studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden waar ze in 1996 haar master behaalde. Vervolgens startte ze in 2001 bij de Universiteit van Amsterdam aan de specialisatie Arbeidsrecht, om in 2006 ook daar met een titel op zak te vertrekken.

Juridisch platform

Imke werkte van april 2009 tot augustus 2016 als senior arbeidsrechtjurist bij het Juridisch Platform. Vervolgens heeft ze haar juridische carrière voortgezet bij een andere werkgever.

Directie Juridisch Platform

Het bestuur van het Juridisch Platform ligt in handen van mr. Crooy en mr. De Ridder.

Erwin Crooy
Erwin

Directeur

Sinds 2004 heb ik als juridisch adviseur allround ervaring opgedaan in het arbeids- en ontslagrecht. Ondertussen heb ik werknemers in alle lagen van de bevolking begeleid in ruim 1.600 ontslagzaken. Ik probeer door te dringen tot de kern van de zaak om zo de wensen en behoeften van mijn klanten te behartigen. De praktijk blijft altijd weer variëren en verbazen. Dat geeft mij plezier in het werk dat ik doe.

Jos de Ridder
Jos

Directeur

Naast sinds 2004 werkzaam te zijn als ontslagjurist, heb ik in het verleden ervaring opgedaan in zowel de zakelijke wereld als die van het maatschappelijk werk. Ik hecht er grote waarde aan om juridische situaties vanuit diverse kanten te belichten, om vlot tot een doortastende aanpak te komen. Het is mijn streven om cliënten op een persoonlijke wijze te begeleiden met een praktisch ontslagadvies op maat.

Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.