mr. John Koolmees

John was werkzaam als arbeidsrechtjurist.

John Koolmees
John

Arbeidsrechtjurist

Opleiding en achtergrond

John Koolmees studeerde rechten aan de Erasmus universiteit in Rotterdam waar hij in 1996 afstudeerde met als specialisatie privaatrecht. In de achterliggende periode heeft hij zich steeds meer verdiept in het bestuursrecht, arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Juridisch Platform

John werkte van september 2011 tot december 2014 voor het Juridisch Platform. Vervolgens heeft hij zijn juridische carrière voortgezet bij een andere werkgever.

Directie Juridisch Platform

Het bestuur van het Juridisch Platform ligt in handen van mr. Crooy en mr. De Ridder.

Erwin Crooy
Erwin

Directeur

Sinds 2004 heb ik als juridisch adviseur allround ervaring opgedaan in het arbeids- en ontslagrecht. Ondertussen heb ik werknemers in alle lagen van de bevolking begeleid in ruim 1.600 ontslagzaken. Ik probeer door te dringen tot de kern van de zaak om zo de wensen en behoeften van mijn klanten te behartigen. De praktijk blijft altijd weer variëren en verbazen. Dat geeft mij plezier in het werk dat ik doe.

Jos de Ridder
Jos

Directeur

Naast sinds 2004 werkzaam te zijn als ontslagjurist, heb ik in het verleden ervaring opgedaan in zowel de zakelijke wereld als die van het maatschappelijk werk. Ik hecht er grote waarde aan om juridische situaties vanuit diverse kanten te belichten, om vlot tot een doortastende aanpak te komen. Het is mijn streven om cliënten op een persoonlijke wijze te begeleiden met een praktisch ontslagadvies op maat.

Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.