Second opinion bij ontslag

Wil je een onafhankelijke juridische instantie benaderen voor een second opinion voor je ontslag? Neem dan contact op met het Juridisch Platform.

Onze medewerkers weten alles over de rechten van werknemers bij een ontslag en kunnen op basis van hun kennis je van een degelijk advies en hulp voorzien. Indien het nodig is, kunnen zij ook bemiddelen of je vertegenwoordigen bij de rechtbank. Met welk probleem je ook zit, wij weten telkens een passende oplossing te bieden.

Second opinion bij ontslag van een juridische instantie

Het Juridisch Platform staat bekend om het verlenen van een toegankelijke, integere en betaalbare dienstverlening. Bij een ingrijpende verandering in uw situatie staan wij graag aan uw zijde. Wordt u binnenkort ontslagen en bent u niet goed op te hoogte van uw rechten als werknemer? Twijfelt u aan de zaken die zijn opgenomen in de vaststellingsovereenkomst? U kunt bij de deskundige medewerkers van het Juridisch Platform terecht voor een degelijk advies, maar ook voor een second opinion bij uw ontslag. Wij hanteren bij iedere cliënt een persoonlijke aanpak, wat inhoudt dat wij uw persoonlijke situatie bekijken en aan de hand daarvan een geschikte oplossing weten te vinden.

Eenmalig advies of begeleiding gedurende een procedure

Bij het Juridisch Platform kunt u terecht voor eenmalig advies, een second opinion bij uw ontslag, maar ook begeleiding tijdens een langlopende procedure. Onze dienstverlening is zeer uitgebreid. Wilt u weten hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn? Bel dan even!

Bel nu met een jurist

Wil je direct een jurist spreken over (dreigend) ontslag? Bel ons dan voor een gratis adviesgesprek.

Bel 020-4689114 (gratis)

Dag Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag en zondag Gesloten

Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een moment dat het jou schikt.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.