Jurist nodig in Gelderland?

Ook in de regio Gelderland verlenen wij onze diensten. Persoonlijk, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Je hebt een jurist nodig, bijvoorbeeld omdat je werkgever heeft gezegd dat hij je wil ontslaan. Dan is een jurist inschakelen echt erg belangrijk. Je moet namelijk goed weten wát je wannéér zegt. Daar hangt veel vanaf en het kan je veel geld schelen, maar bovendien geeft het je rust: de jurist ‘vecht’ voor jou je zaak uit en je kunt je werk voortzetten en het contact met je collega’s onderhouden.

Bij het Juridisch Platform, een gerenommeerd kantoor van arbeidsjuristen, vind je gerichte, arbeidsrechtelijke rechtshulp. Bij ontslag staan wij al jaren werknemers bij met aandacht voor de persoon, van Arnhem tot Harderwijk en van Culemborg tot Bennekom.

Hoe werken we? Op basis van je specifieke vraag stellen we in overleg met jou een plan van aanpak op. Vervolgens benaderen we – uiteraard alleen als je dat wilt – eerst je werkgever. Het doel is dan om de gunstigste ontslagregeling voor je in de wacht te slepen. Als dat niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we in overleg met jou met je zaak naar de kantonrechter. Vraag het ons!

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

020 - 468 9114

Let op! In verband met de zomervakantie, nemen onze juristen je terugbelverzoek of nieuwe aanvraag vanaf donderdag 19 augustus 2021 weer in behandeling.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Bel mij terug

Wij bellen je gratis terug op een passend moment.

Let op! In verband met de zomervakantie, nemen onze juristen je terugbelverzoek of nieuwe aanvraag vanaf donderdag 19 augustus 2021 weer in behandeling. Houd hier rekening mee bij spoedeisende zaken.