Jurist nodig in Gelderland?

Ook in de regio Gelderland verlenen wij onze diensten. Persoonlijk, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Je hebt een jurist nodig, bijvoorbeeld omdat je werkgever heeft gezegd dat hij je wil ontslaan. Dan is een jurist inschakelen echt erg belangrijk. Je moet namelijk goed weten wát je wannéér zegt. Daar hangt veel vanaf en het kan je veel geld schelen, maar bovendien geeft het je rust: de jurist ‘vecht’ voor jou je zaak uit en je kunt je werk voortzetten en het contact met je collega’s onderhouden.

Bij het Juridisch Platform, een gerenommeerd kantoor van arbeidsjuristen, vind je gerichte, arbeidsrechtelijke rechtshulp. Bij ontslag staan wij al jaren werknemers bij met aandacht voor de persoon, van Arnhem tot Harderwijk en van Culemborg tot Bennekom.

Hoe werken we? Op basis van je specifieke vraag stellen we in overleg met jou een plan van aanpak op. Vervolgens benaderen we – uiteraard alleen als je dat wilt – eerst je werkgever. Het doel is dan om de gunstigste ontslagregeling voor je in de wacht te slepen. Als dat niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we in overleg met jou met je zaak naar de kantonrechter. Vraag het ons!

Bel nu met een jurist

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is altijd gratis.

020-4689114 (gratis)

Maandag-donderdag 08:00 - 21:00 u
Vrijdag 08:00 - 20:00 u
Zaterdag-zondag Op afspraak

Buiten openingstijden kun je ons altijd mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een dag en tijd waarop het jou schikt.

Recaptcha logo
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.