Advies van een ontslagjurist

Wanneer je te maken krijgt met ontslag, dan is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Een ontslagjurist kan je precies vertellen hoe het zit met je recht op een ontslagvergoeding, vrijstelling van werkzaamheden en WW-uitkering.

Als je ontslagen wordt, komt er veel op je af. Je kunt je gemakkelijk laten overrompelen of genoegen nemen met een voorstel dat gunstig lijkt, maar dat uiteindelijk niet blijkt te zijn. Sterker nog, soms zijn de financiële gevolgen rampzalig. Om tot een goede ontslagregeling te komen is het verstandig dat je je laat adviseren door een ervaren ontslagjurist. Zo'n arbeidsrechtjurist overlegt met je over je rechtspositie en beoordeelt je kansen in een onderhandeling met je werkgever over je ontslagvoorwaarden. Veel werkgevers denken bij een ontslag vooral aan zichzelf, waardoor je je recht op een WW-uitkering kunt verliezen of afscheid neemt met een veel lagere ontslagvergoeding dan waar je recht op hebt.

Bel met een ontslagjurist

Het arbeidsrecht is gecompliceerd en soms is de specialistische kennis van een ontslagjurist gewenst. Onze ontslagjuristen zijn gespecialiseerd in de ontslagbegeleiding van werknemers. Vanwege onze een snelle en gerichte aanpak is onze ontslaghulp zeer betaalbaar.

Bel nu met een jurist

Wil je direct een ontslagjurist spreken? Bel dan het volgende nummer voor een gratis adviesgesprek.

020 - 468 9114

Let op! In verband met de zomervakantie, nemen onze juristen je terugbelverzoek of nieuwe aanvraag vanaf donderdag 19 augustus 2021 weer in behandeling.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 - 18:00 uur. Buiten openingstijden kun je ons het beste mailen.

Bel mij terug

Wij bellen je gratis terug op een passend moment.

Let op! In verband met de zomervakantie, nemen onze juristen je terugbelverzoek of nieuwe aanvraag vanaf donderdag 19 augustus 2021 weer in behandeling. Houd hier rekening mee bij spoedeisende zaken.