Advies van een ontslagjurist

Wanneer je te maken krijgt met ontslag, dan is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Een ontslagjurist kan je precies vertellen hoe het zit met je recht op een ontslagvergoeding, vrijstelling van werkzaamheden en WW-uitkering.

Als je ontslagen wordt, komt er veel op je af. Je kunt je gemakkelijk laten overrompelen of genoegen nemen met een voorstel dat gunstig lijkt, maar dat uiteindelijk niet blijkt te zijn. Sterker nog, soms zijn de financiële gevolgen rampzalig. Om tot een goede ontslagregeling te komen is het verstandig dat je je laat adviseren door een ervaren ontslagjurist. Zo'n arbeidsrechtjurist overlegt met je over je rechtspositie en beoordeelt je kansen in een onderhandeling met je werkgever over je ontslagvoorwaarden. Veel werkgevers denken bij een ontslag vooral aan zichzelf, waardoor je je recht op een WW-uitkering kunt verliezen of afscheid neemt met een veel lagere ontslagvergoeding dan waar je recht op hebt.

Bel met een ontslagjurist

Het arbeidsrecht is gecompliceerd en soms is de specialistische kennis van een ontslagjurist gewenst. Onze ontslagjuristen zijn gespecialiseerd in de ontslagbegeleiding van werknemers. Vanwege onze een snelle en gerichte aanpak is onze ontslaghulp zeer betaalbaar.

Bel nu met een jurist

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is altijd gratis.

020-4689114 (gratis)

Maandag-donderdag 08:00 - 21:00 u
Vrijdag 08:00 - 20:00 u
Zaterdag-zondag Op afspraak

Buiten openingstijden kun je ons altijd mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een dag en tijd waarop het jou schikt.

Recaptcha logo
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.