Een ontslagjurist uit Utrecht

Woon of werk je in Utrecht en heb je te maken met (dreigend) ontslag? Dan is het verstandig om juridische hulp in te winnen bij een arbeidsjurist. Het Juridisch Platform is gespecialiseerd in ontslagrecht en staat alleen werknemers bij. We geven je gratis telefonisch advies en helpen je om meer uit je ontslag te halen.

Juridische hulp uit Utrecht

Ontslag is nooit leuk, maar het kan echt iedereen overkomen. Hoe handel je in zo'n situatie? Ga je proberen om je ontslag aan te vechten of wil je zo vlot mogelijk en financieel aantrekkelijk van je werkgever af?

Onze arbeidsjuristen uit Utrecht kunnen je helpen met het bepalen én zetten van de juiste stappen. Onze werkwijze voorkomt namelijk in 95% van de gevallen een gerechtelijke procedure, stelt je WW-uitkering veilig, verbetert de inhoud van je vaststellings­overeenkomst en resulteert veelal in een hogere transitievergoeding. We raden je aan om altijd eerst met een jurist te bellen voordat je iets doet. Wist je dat ons eerste telefonische advies altijd gratis is?

Arbeidsjurist uit Utrecht

Ook in de regio Utrecht verlenen wij onze diensten. Je hebt een jurist nodig, bijvoorbeeld omdat je werkgever heeft gezegd dat hij je zal ontslaan. Dan is een jurist geen overbodige luxe. Je moet namelijk goed weten wat je wannéér zegt. Daar hangt veel vanaf en het kan je veel geld schelen. Maar wellicht wil je ook weten of en hoe je recht houdt op WW en hoe de afhandeling van een Gouden Handdruk werkt. We weten het en we kunnen je helpen, zonder dat dat veel geld kost. Bij het Juridisch Platform, een gerenommeerd kantoor van arbeidsjuristen wars van poeha, vind je arbeidsrechtelijke rechtshulp. Dus geen andere rechtsgebieden; we zijn echte specialisten. Bij ontslag staan wij al jaren werknemers bij, van Utrecht tot Amersfoort en van Medemblik tot Den Helder.

Hoe werken we?

Op basis van uw specifieke vraag stellen we in overleg met u een plan van aanpak op. Vervolgens benaderen we – uiteraard alleen als u dat wilt – eerst uw werkgever. Het doel is dan om de gunstigste ontslagregeling voor u in de wacht te slepen. Als dat niet tot het gewenste resultaat leidt, kunnen we in overleg met u met uw zaak naar de kantonrechter.

1.

Ontslagsituatie

Ben je net ontslagen of dreigt er ontslag? Bel dan direct met een arbeidsjurist of laat je gegevens achter zodat we je op een geschikt moment terug kunnen bellen.

2.

Gratis advies

In een gratis telefoongesprekbespreek je met een ervaren jurist je ontslagsituatie en mailt hij je naderhand hoe je je ontslag het beste kunt afhandelen.

3.

Behandeling

Als je een ontslagpakket hebt afgenomen, dan gaat jouw jurist vaak al binnen 2 dagen aan de slag. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

4.

Afgewikkeld

Meestal kunnen we je dossier binnen enkele weken sluiten. Komen we niet tot een tijdige oplossing? Dan overleggen we samen over een vervolg.

Bel nu met een jurist

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is altijd gratis.

020-4689114 (gratis)

Maandag-donderdag 08:00 - 21:00 u
Vrijdag 08:00 - 20:00 u
Zaterdag-zondag Op afspraak

Buiten openingstijden kun je ons altijd mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een dag en tijd waarop het jou schikt.

Recaptcha logo
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.