Algemene informatie

Juridische informatie met betrekking tot het gebruik van onze website of het aangaan van een overeenkomst bij het afnemen van één van onze diensten.

Updates ontslag

Blijf op de hoogte over de veranderingen in het ontslagrecht. Als je je inschrijft, sturen we je af en toe een update per e-mail.

Bekijk onze Updates ontslag

Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze overeenkomsten. In de voorwaarden staan bepalingen over garantie, aansprakelijkheid, bedenktermijnen, betaalwijzen en het indienen van een klacht. Hierdoor is het duidelijk welke rechten en plichten wij en onze klanten hebben.

Bekijk onze Voorwaarden

Privacyverklaring

Als midden- of kleinbedrijf leveren wij diensten aan onze klanten. Daarvoor verwerken we persoonsgegevens. We zijn wettelijk verplicht om onze klanten te vertellen wat wij met deze gegevens doen. Dat doen we in de privacyverklaring op onze website.

Bekijk onze Privacyverklaring

Disclaimer

In onze disclaimer beperken wij onze aansprakelijkheid ten aanzien van bepaalde risicohoudende aangelegenheden met betrekking tot onze website.

Bekijk onze Disclaimer

Klachtenregeling

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze arbeidsrechtjuristen doen er alles aan om je zo snel en kundig mogelijk te helpen. Gaat er toch iets mis? Dan kun je in deze klachtenregeling lezen hoe je dat kunt melden en hoe we dat vervolgens oplossen.

Bekijk onze Klachtenregeling

Sitemap

Kun je niet vinden wat je zoekt? Op deze pagina vind je de volledige boomstructuur van onze website. Hopelijk helpt dat je verder. Je kunt ook de zoekfunctie hierboven proberen.

Bekijk onze Sitemap

Persoonlijke voorkeuren

Pas cookie instellingen aan
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.