Controleer mijn vaststellings­overeenkomst

Word je ontslagen met wederzijds goedvinden? Laat één van onze arbeidsjuristen de inhoud van je vaststellings­overeenkomst controleren. We bespreken telefonisch wat er ontbreekt en welke kansen er liggen om je ontslagvoorstel te verbeteren. Dat doen we gratis.

Vaststellings­overeenkomst laten controleren bij ontslag

🇬🇧 Did you receive a settlement or termination agreement? We will check your English agreement as well.

Vaststellings­overeenkomst laten controleren

Kun je in het kort beschrijven wat er speelt? Als je al een (concept) vaststellings­overeenkomst hebt, kun je die meteen meesturen. Naderhand mailen of via WhatsApp versturen mag ook.

PDF, DOC, ODF, TXT, JPG, PNG of GIF (max. 3 MB).
Recaptcha logo

Vaststellings­overeenkomst controleren (video)

Indien je van je werkgever een vaststellings­overeenkomst, beëindigingsovereenkomst of settlement agreement hebt ontvangen, is het raadzaam die inhoudelijk te laten checken. Een eerste ontslagvoorstel is vaak vrij eenzijdig opgesteld en daarom blijkt er na onderhandeling veel meer in te zitten! In deze video legt mr. Jos de Ridder uit wat er meestal speelt en hoe wij je zouden kunnen helpen.

Voor wie is deze controle bedoeld?

Het controleren van een vaststellings­overeenkomst past bij je, als de volgende punten grotendeels van toepassing zijn:

Je bent werknemer;
Je wordt ontslagen met wederzijds goedvinden;
Je wilt weten of je een hogere ontslagvergoeding kunt krijgen;
Je wilt weten of je (voorgenomen) ontslag terecht is;
Je wilt weten of je aanspraak maakt op een WW-uitkering;
Je wilt zeker weten dat je de juiste (juridische) stappen zet;
Je wilt nog geen kosten maken.

Hoe werkt controle van je vaststellings­overeenkomst?

Wij bieden aan om je vaststellings­overeenkomst gratis te controleren. Na de check kun je zelfstandig aan de slag met onze adviezen of besluiten om de onderhandeling met je werkgever aan ons over te laten. Hier lees je hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Vraag eerst de gratis controle van je vaststellings­overeenkomst aan. Lever je (concept) vaststellings­overeenkomst aan via het aanvraagformulier of stuur het na via e-mail of WhatsApp. Geef ook aan op welk moment we je daarover terug kunnen bellen.

Eén van onze arbeidsjuristen neemt je vaststellings­overeenkomst nog dezelfde werkdag door. We analyseren je vaststellings­overeenkomst op juistheid en beoordelen welke kansen we zien ter verbetering van je ontslagvoorwaarden.

Onze arbeidsjurist belt je op een door jou opgegeven moment. Jullie bespreken de inhoud van de vaststellings­overeenkomst, je rechtspositie en de kansen t.a.v. het verbeteren van je ontslagvoorwaarden. 

Dit kun je van onze arbeidsjurist verwachten

We beoordelen je rechtspositie o.b.v. je ontslagsituatie;
We onderzoeken welke kans je in de onderhandeling hebt;
We toetsen de juistheid van je vaststellings­overeenkomst;
We checken of er gebreken in je vaststellings­overeenkomst zitten;
We bespreken onze bevindingen telefonisch;
We leggen uit hoe een WW-aanvraag werkt.

Ervaringen van onze klanten

We komen sinds 2004 op voor de rechten van werknemers in ontslagsituaties. Daarom weten we snel waar de pijnpunten liggen en hoe we tot een pragmatische oplossing komen. Hier lees je hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.