Controleer mijn vaststellingsovereenkomst

Word je ontslagen met wederzijds goedvinden? Laat één van onze arbeidsjuristen de inhoud van je vaststellingsovereenkomst controleren. We bespreken telefonisch wat er ontbreekt en welke kansen er liggen om je ontslagvoorstel te verbeteren. Dat doen we gratis.

Vaststellingsovereenkomst laten controleren bij ontslag

🇬🇧 Did you receive a settlement or termination agreement? We will check your English agreement as well.

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Kun je in het kort beschrijven wat er speelt? Als je al een (concept) vaststellingsovereenkomst hebt, kun je die meteen meesturen. Naderhand mailen of via WhatsApp versturen mag ook.

PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF of TXT (max. 5 MB).

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene Voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Vaststellingsovereenkomst controleren (video)

Indien je van je werkgever een vaststellingsovereenkomst, beëindigingsovereenkomst of settlement agreement hebt ontvangen, is het raadzaam die inhoudelijk te laten checken. Een eerste ontslagvoorstel is vaak vrij eenzijdig opgesteld en daarom blijkt er na onderhandeling veel meer in te zitten! In deze video legt mr. Jos de Ridder uit wat er meestal speelt en hoe wij je zouden kunnen helpen.

Voor wie is deze controle bedoeld?

Het controleren van een vaststellingsovereenkomst past bij je, als de volgende punten grotendeels van toepassing zijn:

Je bent werknemer;
Je wordt ontslagen met wederzijds goedvinden;
Je wilt weten of je een hogere ontslagvergoeding kunt krijgen;
Je wilt weten of je (voorgenomen) ontslag terecht is;
Je wilt weten of je aanspraak maakt op een WW-uitkering;
Je wilt zeker weten dat je de juiste (juridische) stappen zet;
Je wilt nog geen kosten maken.

Hoe werkt controle van je vaststellingsovereenkomst?

Wij bieden aan om je vaststellingsovereenkomst gratis te controleren. Na de check kun je zelfstandig aan de slag met onze adviezen of besluiten om de onderhandeling met je werkgever aan ons over te laten. Hier lees je hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Vraag eerst de gratis controle van je vaststellingsovereenkomst aan. Lever je (concept) vaststellingsovereenkomst aan via het aanvraagformulier of stuur het na via e-mail of WhatsApp. Geef ook aan op welk moment we je daarover terug kunnen bellen.

Eén van onze arbeidsjuristen neemt je vaststellingsovereenkomst nog dezelfde werkdag door. We analyseren je vaststellingsovereenkomst op juistheid en beoordelen welke kansen we zien ter verbetering van je ontslagvoorwaarden.

Onze arbeidsjurist belt je op een door jou opgegeven moment. Jullie bespreken de inhoud van de vaststellingsovereenkomst, je rechtspositie en de kansen t.a.v. het verbeteren van je ontslagvoorwaarden. 

Dit kun je van onze arbeidsjurist verwachten

We beoordelen je rechtspositie o.b.v. je ontslagsituatie;
We onderzoeken welke kans je in de onderhandeling hebt;
We toetsen de juistheid van je vaststellingsovereenkomst;
We checken of er gebreken in je vaststellingsovereenkomst zitten;
We bespreken onze bevindingen telefonisch;
We leggen uit hoe een WW-aanvraag werkt.

Ervaringen van onze klanten

We komen sinds 2004 op voor de rechten van werknemers in ontslagsituaties. Daarom weten we snel waar de pijnpunten liggen en hoe we tot een pragmatische oplossing komen. Hier lees je hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigingsovereenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.