Wetswinkel en ontslag

De wetswinkel is een organisatie die gebouwd is op studenten. Er werken over het algemeen mensen die nog studeren of net zijn afgestudeerd. De advieswerkzaamheden gebeuren op vrijwilligersbasis in aanvulling op de studie en om wat werkervaring op te doen.

Voordelen wetswinkel

Het is een laagdrempelige organisatie, waar je op een toegankelijke manier je probleem kunt neerleggen. De studenten doen hun best om goed advies te geven. Het is over het algemeen gratis.

Nadelen wetswinkel

Niets ten nadele van studenten en net-afgestudeerden maar de kennis, en met name de ervaring, binnen de wetswinkel is te mager voor de behandeling van gewichtige zaken. De mogelijkheden om af te spreken zijn, gezien het feit dat het eigenlijk vrijwilligers zijn, beperkt.

Juridische zekerheid nodig?

Als je daadwerkelijke actie van een jurist verlangt, kun je bij onze ervaren juristen terecht. Bovendien kun je ons – in tegenstelling tot een onervaren vrijwilliger – wél afrekenen op onze dienstverlening.

Bel nu met een jurist

Het eerste advies van onze arbeidsjuristen is altijd gratis.

020-4689114 (gratis)

Maandag-donderdag 08:00 - 21:00 u
Vrijdag 08:00 - 20:00 u
Zaterdag-zondag Op afspraak

Buiten openingstijden kun je ons altijd mailen.

Laat je gratis terugbellen

Wij bellen je kosteloos op een dag en tijd waarop het jou schikt.

Recaptcha logo
Delen:

Vaststellingsovereenkomst?

Heb je een beëindigings­overeenkomst ontvangen? Wij controleren binnen 4 uur of je kunt onderhandelen over betere voorwaarden en een hogere ontslagvergoeding.